Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • ActivitatCentre d'Ensenyament Infantil i Primària
  • UbicacióAlella
  • PromotorDepartament d'Ensenyament de la Generalitat
  • ArquitectesMiquel Mas Arquitectes
  • Superfície3.709 m2
  • Projecte2008
  • Execució2010
  • Tipus d'obraEquipament de nova construcció
  • ServeisProjecte executiu d'instal·lacions
    LLicència ambienal
    Direcció d'obra de les instal·lacions

CEIP LA SERRETA

Obra Seleccionada en la “III Mostra d'Arquitectura del Maresme 2011”

1/
Projecte
El projecte s’inscriu en un solar de forma irregular situat en una zona d’expansió del municipi d’Alella i una superfície aproximada de 8.460 m2. Donat el notable pendent del solar es va optar per la implantació del centre en diferents pavellons comunicats per mitjà de porxos. El cos volumètric més important, amb tres plantes d’alçada, és l’aulari de primària ubicat en la part superior del solar. La distribució perimetral de l'edificació permet alliberar un gran espai central per col·locar les pistes esportives paral·leles al pendent del Terreny.
Solucions
Calefacció amb caldera de gas natural d’alt rendiment de 204 kW de potència amb 56 emissors d’aigua d’última generació i control independent de temperatura
Vuit plaques solars tèrmiques per a la producció d’ACS
Il·luminació amb lluminàries d’alt rendiment
Xarxa de comunicacions amb 60 punts d’accés a veu i dades