Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Nosaltres

Formem un equip multidisciplinari compost per arquitectes, enginyers, tècnics projectistes i delineants, així com estudiants i administratius.

L'activitat professional es va iniciar a l’any 1992 amb la redacció dels primers projectes d'instal·lacions.

Durant 25 anys hem estat construint-nos una reputació a força d'oferir solucions creatives i eficients per als edificis i territoris en un món en constant canvi.

Amb seu a Barcelona, tenim una forta implantació a tota Catalunya i treballem en tot el territori estatal. L’any 2011 vam iniciar un procés d'internacionalització i actualment desenvolupem projectes en partenariat amb professionals i empreses d'altres països del nostre entorn.

Disposem de suficient fortalesa per dur a terme projectes complexos i multidisciplinaris, sense deixar per això d'atendre, amb igual interès, projectes de petita dimensió.
Estem convençuts que la nostra força rau en saber combinar pensament d'avantguarda amb experiència tècnica. Això ens permet oferir solucions pràctiques als més complexos desafiaments en nombrosos sectors d'activitat.

D'acord amb la filosofia de treball en xarxa comptem amb el suport d'empreses i professionals experts en determinats àmbits que complementen la nostra activitat. Això ens facilita oferir serveis integrals amb la màxima professionalitat i eficiència.
Alex Olives

EXPERIÈNCIA

Ens avalen 25 anys d'activitat i més de 400 projectes d'instal·lacions

Som experts en equipaments públics, amb més de 200 projectes realitzats a nivell estatal

Portem més de 15 anys projectant sistemes d'alt rendiment energètic en obra nova i rehabilitació

Comptem amb més de 100 projectes executats amb incorporació d'energies renovables

Partners amb més de 30 despatxos d'arquitectura, enginyeria i interiorisme

Consultors energètics en països del Nord d’Àfrica i Est d'Europa

La nostra marca

Oferim les millors pràctiques a nivell servei i qualitat de disseny en el nostre sector,

posant el servei i l’atenció al client per sobre de tot

practicant les més profundes reflexions per a una millor comprensió del futur

aplicant solucions pràctiques que funcionen, evitant complexitats innecessàries

apuntant a millorar l'eficiència i reduir els costos d'explotació per a cada projecte

estant al dia dels últims desenvolupaments tecnològics en el nostre sector i aplicant-los per millorar l'entorn construït

incorporant seguretat i confort en tot el procés de disseny, posant èmfasi en l'accessibilitat a les instal·lacions i el seu manteniment

assumint la responsabilitat de la integració dels nostres dissenys en l'entorn construït així com la coordinació del nostre treball amb les altres disciplines

utilitzant el programari de disseny i les eines analítiques més avançades

Els nostres clients

On som

Ampliar
Tancar