Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

PREMIATS PER EFICIÈNCIA, DISSENY I INNOVACIÓ EN EL PROJECTE CASA DE CULTURA BLANCA D’ANJOU

14-05-2019

1/
Premi Plata en la 5è Edició dels Premis 3 Diamants per a aquest emblemàtic edifici a L'Hospitalet de l'Infant projectat amb Carreras Ollé Arquitectes.

L'equipament, que va ser inaugurat el 2017, agrupa els serveis de ràdio i televisió municipals a més de múltiples espais per a entitats locals.

La solució aportada incorpora una instal·lació geotèrmica i bombes de calor Mitsubishi WR2 amb sistema de control 0-10V. Compta amb sistema VRF condensat per aigua amb recuperació de calor i una UTA d'alta eficiència amb sistema de control per sondes Co2. El projecte aconsegueix el mínim impacte a nivell energètic, acústic i visual.

El jurat ha valorat la singularitat de la solució aportada, l'eficiència energètica del sistema implementat i la innovació en el disseny i integració de les noves tecnologies.

Agraïm a Mitsubishi Electric el patrocini i organització d'aquest certamen que permet donar visibilitat a projectes amb un valor afegit així com promoure l'ús eficient i intel·ligent dels recursos.

Mereix un especial reconeixement el treball realitzat pels arquitectes Jordi Carreras i Roser Ollé en aconseguir crear un equipament en perfecta sintonia amb l'entorn i mínim impacte ambiental.

Finalment, un reconeixement també a tots els partners i col·laboradors amb els quals treballem i desenvolupem els altres projectes que, sense ser premiats, ens permeten avançar i millorar dia a dia.
Tornar