Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Projectes d'instal·lacions
en edificació i urbanisme

Som especialistes en tecnologia d'instal·lacions aplicada a l'edificació residencial, industrial, comercial i institucional, així com en planejament i urbanisme.

Desenvolupem solucions innovadores per resoldre eficaçment el confort ambiental, el confort tèrmic, el confort lumínic, la seguretat i les comunicacions en edificis i àrees urbanes.

Avaluem les opcions d'ús d'energies renovables i dissenyem sistemes per optimitzar l'eficiència energètica dels edificis i aprofitar tot el potencial del seu cicle de vida.

Els nostres serveis abasten totes les fases d'un projecte constructiu o de rehabilitació, des dels estudis previs fins a la direcció facultativa de l'obra i seguiment del posterior rendiment de les instal·lacions.

Oferim un servei exhaustiu de consultoria en instal·lacions amb una amplíssima cartera de projectes desenvolupats en múltiples sectors d'activitat.

Treballem estretament amb els altres professionals del sector per construir edificis saludables tant per als usuaris com per a l'entorn.

La nostra visió